Kezdődhet a beruházás!

2024.04.02. 09:56

Rábólintott az állam: kezdődhet a Határ út korszerűsítése

Hamarosan hozzáfognak az egyik szakasz megújításához.

Haon.hu

Jövőre az út további szakaszain is kezdődhet a munka

Forrás: Facebook / Széles Diána

Jó hírt tett közzé a húsvéti hosszú hétvége utáni reggelen Széles Diána. Az alpolgármester Facebook-oldalán jelentette be, hogy a kormány úgy döntött, biztosítja a forrásokat a debreceni Határ út korszerűsítésére.

Közölte azt is, április végén elkezdik a Határ út Kishegyesi út és Varjútövis utca közötti szakaszának szennyvíz-rekonstrukciós munkálatait, melynek befejezése után az adott szakaszon az út helyreállítása is megtörténik. Széles Diána hozzátette, a járda és a közvilágítás megépítéséhez területszerzés és további engedélyek szükségesek, amik megszerzését szintén elindítják.

A Határ út további szakaszának felújításához is állami támogatást fogunk igénybe venni, amiről már szintén döntés született, várhatóan jövőre tudjuk elkezdeni a beruházást – olvasható a bejegyzésben.

Egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk arról, mely utcákat fogják felújítani 2024-ben, illetve arról is beszámoltunk, hogy több mint 1,7 milliárd forintot fordít Debrecen önkormányzata a rossz állapotban lévő utak felújítására:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában