Elismerés

2024.03.18. 16:07

Állami kitüntetéseket adtak át a nemzeti ünnepen – hajdú-bihariak munkáját is elismerték

Haon.hu

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Állami kitüntetéseket, miniszteri elismeréseket adott át március 15-én, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulójának alkalmából rendezett tárcaünnepségeken Pintér Sándor belügyminiszter, illetve Rétvári Bence parlamenti államtitkár március 14-én a Belügyminisztérium márványaulájában – írja Magyarország Kormánya közlésében.

Sulyok Tamás köztársasági elnök a belügyminisztérium előterjesztésére a Magyar Érdemrend tisztikeresztje polgári tagozatát adományozta az egészségügyi ellátás érdekében végzett több évtizedes gyógyítómunkája, valamint oktatói és tudományos tevékenysége elismeréséül dr. Kovács Péter orvosnak, a Magyar Tudományos Akadémia doktorának, a Debreceni Egyetem professor emeritusának.

Pintér Sándor belügyminiszter Miniszteri elismerő oklevelet adományozott Katonáné Szabó Csillának, a Létavértesi Irinyi János Általános Iskola igazgatóhelyettesének.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában