Konferencia

2024.02.20. 11:44

Womanext Akadémia – tovább folytatódik a sikeres debreceni kezdeményezés

Neves meghívottakkal és fontos témákkal készülnek idei első kerekasztal-beszélgetésükre. A Womanext Akadémiának ezúttal is a Mercure Hotel Debrecen ad majd otthont.

Haon.hu

Porkoláb Gyöngyi egy korábbi eseményen

Forrás: Napló-archív

Harmadik alkalmához érkezett a sikeres debreceni kezdeményezés, a WOMANEXT üzleti akadémia. 

A szervező Womanext Egyesület nemrégiben a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségével kötött együttműködési megállapodást, majd a Porkoláb Gyöngyi vezette szervezet rövidesen soron következő februári eseményük szervezésébe kezdett. Mint írták, idei első kerekasztal-beszélgetésüknek a Mercure Hotel Debrecen ad majd otthont február 22-én 14 és 18 óra között.

A hiánypótló, vállalkozói-társasági platform egyik célja, hogy elismert, neves szakemberek és cégvezetők tapasztalataikat kerekasztal-beszélgetések formájában nemcsak egymással, hanem az érdeklődőkkel is megoszthassák. 

Ezen túlmenően az egyén- és a társadalom számára fontos témák is előkerülnek negyedévente a rendezvények alkalmával. Az idei első kerekasztal-beszélgetésüket kísérő programok között helyet kapott például a karrier- illetve a generációváltás kérdésköre is.

Indulása óta a rendezvény több mint kétszáz vállalkozói kapcsolatot teremtett már, legutóbb Nagyváradon, a Magyar Vállalkozónők Egyesületével szervezett közös konferenciát „Partnerségben Európa Jövőéért” címmel.

Az érdeklődők ezúttal is izgalmas, inspiráló beszélgetésekre számíthatnak. Az esemény záróbeszélgetése során a Hirtelen 40! - karriercsúcs, karrierváltás témakörét olyan országosan is ismert, sikeres vezető nők bontják ki, mint Tomán Szabina, a Toman Lifestyle Kft. alapító-tulajdonosa, Márton Katalin, a HR Solutions Agency vezérigazgatója, valamint Balázs Ildikó, Auchan Magyarország Kft. vállalati kapcsolatok igazgatója.

A résztvevőknek a kerekasztal-beszélgetéseken túl egyéb érdekességekkel is készülnek majd a kiállítók.

A rendezvény programterve:

13:00-14:00 Regisztráció

14:00-14:05 Köszöntő

14:05-14:35 Sárkány éve kép debütálása, bemutatása (Czimer-Szendrei Judit, stamp-artist)

14:35- 15:25 Családban marad?- Generációváltás kérdései

15:25-15:45 Szünet-networking

15:45-16:35 Vezetni, de hogyan?

16:35-16:55 Szünet-networking

16:55-17:45 Hirtelen 40!- Karriercsúcs, karrierváltás

17:45- Kötetlen networking beszélgetés vacsorával egybekötve

Az eseményről további információk az alábbi linkre kattintva érhetőek el.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában