Partnerség

2024.01.17. 16:52

Együtt a női vállalkozókért: stratégiai együttműködést írt alá a Womanext Egyesület és a FIVOSZ Női Bizottsága

A közös kooperáció és egy új szakmai platform létrehozása érdekében kezdett közös munkába női vállalkozók és csúcsvezetők támogatása érdekében a FIVOSZ Női Bizottsága és a Womanext Egyesület.

Haon.hu

Inotay Petra, a FIVOSZ Női Bizottságának elnöke és Porkoláb Gyöngyi a Womanext Egyesület elnöke

Forrás: Womanext Egyesület

Ez az együttműködés azt hivatott biztosítani, hogy a magyar női vezetők és vállalkozók új szintre emeljék szakmai tevékenységüket, ösztönözve őket az innovációra, a tudásmegosztásra és az üzleti hálózatok kiépítésére - olvasható a Womanext Egyesület közleményében. 

– A FIVOSZ női bizottsága büszke arra, hogy a Womanexttel együttműködve új lehetőségeket tudunk teremteni a magyar női vállalkozók számára. Ez az együttműködés nem csak a jelenlegi vállalkozókat segíti, hanem azokat a fiatal női tehetségeket is inspirálja, akik a jövő vállalkozói lesznek – mondta Inotay Petra, a FIVOSZ Női Bizottságának elnöke.

Porkoláb Gyöngyi a Womanext Egyesület elnöke hozzátette: 

Számunkra izgalmas kihívás, ugyanakkor felelősség is a FIVOSZ-szal létrejött együttműködés. A vállalkozói közösségek együttműködése kapcsán fontosnak tartom egymás erősítését, a szükségletek mentén történő fejlődést. A személyes megszólítások, a párbeszéd révén pedig tágítani szeretnénk a nézőpontokat a társadalmi-gazdasági folyamatok megértése okán.

Az együttműködés célja a női vállalkozók és vezetők készségeinek fejlesztése és a szakmai hálózatok bővítése.

A FIVOSZ és a Womanext közötti együttműködés nemcsak a női vállalkozók és vezetők közösségét erősíti, hanem hozzájárul a magyar gazdaság sokszínűségének és innovációjának növeléséhez is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában