Motiváció minden hétre

2023.11.13. 14:32

Vállalkozó nők inspiráló gondolataival fűszerezte meg a debreceni egyesület a legújabb naptárát

Praktikus útmutató a Womanext Üzleti Klub 2024-es naptárkönyve.

Gubányi Patrik

A hétfői sajtótájékoztató résztvevői

Forrás: Kiss Annamarie

A debreceni Womanext Üzleti Klub tagjai hétfőn délelőtt a Mercure Hotelben mutatták be kiadványukat, a 2024-es naptárkönyvüket, melyben az év 52 hetében 52 vállalkozó nő inspiráló gondolatai adnak útravalót.

– Újszerű heti tervezői és visszatekintő oldalak, nyári és karácsonyi formatervezés, valamint pénzügyi összesítő is található benne – ismertette a sajtótájékoztatón az egyesület vezetője, Porkoláb Gyöngyi.

Rámutatott, hogy a kiadvány közös bölcsességük, mely új fejezetet nyit a mindennapi tudatosság kialakításában, a fejlődésben, innovatív, inspiráló és motiváló gondolatok, módszerek mentén. Az év minden hetére nagyvállalati, illetve a kis- és középvállalkozói szektorban tevékenykedő helyi, és az ország számos pontján sikeres vállalkozó és vezető nő személyes üzenete került a kötetbe ajánlásként.

20231113 Debrecen
a Womanext naptárkönyv 2024 bemutatója.
Fotós: Kiss Annamarie
Hajdú-Bihari Napló
Forrás: Kiss Annamarie

Hasznos gondolatokból sosem elég

A rendezvényen Balogh Károly, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének elnöke kitért arra is, hogy immáron harmadik éve foghatják kézhez a naptárkönyvet, ami hatalmas ajándék, kifejezetten a vállalkozói szektorban dolgozóknak, hiszen értékes tanácsokból, gondolatokból és tapasztalatokból sosem elég.

 Hozzátette, éppen ezért az üzleti partnereiknek is szoktak ajándékozni a kötetből, hogy minél többen az üzenetek mélyére nézhessenek, majd hasznosítsák azokat a mindennapi tevékenységeikben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában