Választás 2024.

2024.02.20. 20:39

Hivatalos: újra Papp László indul a polgármesteri posztért Debrecenben

A Fidesz kedden este tartott jelöltállító ülést Debrecenben, ahol döntöttek arról, kik induljanak az önkormányzati választásokon.

Haon.hu

A céljuk, hogy Debrecen erős, jólétet biztosító, gondoskodó otthonunk legyen

Forrás: Fidesz Debrecen Facebook-oldala

A Fidesz Debreceni Szervezetének tagsága a keddi jelöltállító ülésén döntött a 2024. évi önkormányzati választáson induló polgármesterjelölt és önkormányzati képviselőjelöltek személyéről – tudatta a Fidesz Debrecen Facebook-oldalán.

Mint írják, a céljuk, hogy Debrecen erős, jólétet biztosító, gondoskodó otthonunk legyen. – Eltökéltek vagyunk  abban, hogy a debrecenieket szolgáljuk. Köszönjük a debreceniek elmúlt 25 éves töretlen bizalmát és támogatását, számíthatnak ránk, mert szívügyünk ez a város – olvasható a posztban.

Polgármesterjelölt: Dr. Papp László

Önkormányzati képviselőjelöltek az egyéni választókörzetekben: 
1. Becsky István 2. Papp Viktor 3. Szilágyi Edina 4. Dr. Nagy Sándor 5. Hetei József 6. Dankuné Nagy Gyöngyi 7. Kovács István 8. Vadon Balázs 9. Komolay Szabolcs 10. Piros Zoltán 11. Orosz Ibolya Aurélia 12. Sánta János 13. Varga András 14. Dr. Széles Diána 15. Dr. Barcsa Lajos 16. Dr. Papp Csaba 17. Bognár István 18. Juráskó Róbert 19. Barcza Dániel 20. Korbeák György 21. Katona Erzsébet 22. Szűcs Sándor 23. Balázs Ákos 

Nem sokkal a Fidesz Debrecen bejegyzése után Papp László is megosztotta a hírt a Facebook-oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában