Advent

2023.12.13. 11:37

Újabb attrakciókkal bővült a Debreceni Advent a gyerekek legnagyobb örömére

Meseváros, mézeskalács házikó, mikulásgyár és téli templom a legújabb látnivaló.

Haon.hu

Igazi Meseváros várja a legkisebbeket

Forrás: Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.

A debreceni karácsonyi vásár hétről hétre tartogat újdonságokat. Ezidáig egy barokk körhinta, egy kisvasút, egy városi sziluett és megannyi fényes-díszes installáció szórakoztatta a gyerekeket, ezután az életnagyságú Diótörő figurák melletti fénykapun belépve egy varázslatos Meseváros várja őket a Krones Hungary Kft. jóvoltából - olvasható a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. közleményében. A mézeskalács házikóban mézikék sütik a szépséges édességeket, a mikulásgyárban szorgos manók csomagolják az ajándékokat, míg a téli templom ablakain benézve lámpások és gyertyák fénye világlik, és ezernyi apró részlet figyelhető majd meg az épületeken kívül és belül is.

A Krones Mesevárost 24 kiskarácsonyfa veszi körbe, melyeknek díszei óvodások által készített szépségek. Érdekesség a dézsás kisfenyőkről, hogy már az előző év karácsonyát is szebbé tették, és a DEKERT figyelmes gondozásának köszönhetően váltak idén is a Debreceni Advent részévé.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában