Bővítés

2023.10.12. 16:25

Már javában zajlik a Derék utcai parkoló bővítése

Mintegy 40 millió forintból aszfaltozzák és festik újra a Tócóskertben a Derék utca 64-68. szám melletti parkolót, amelynek köszönhetően körülbelül tíz százalékkal bővül a megállóhely kapacitása.

Gubányi Patrik

Már dolgoznak a parkolóbővítésen

Forrás: Kiss Annamarie

Csütörtök délután tartott sajtótájékoztatót Varga András, a Tócóskert önkormányzati képviselője, a Derék utca 64-68. szám között éppen megújuló parkolónál, ahol arról tájékoztatta portálunkat, hogy a munkálatok a Debrecen 2030 program keretében teljes mértékben önkormányzati forrásból valósul meg, melynek költsége 40 millió forint.
 

Varga András számolt be a részletekről 
Forrás: Kiss Annamarie

Tíz százalékkal bővül a parkoló kapacitása

Lakossági kérésre indult el a fejlesztés, amelynek keretében újraaszfaltozzák és felfestik a szakemberek a Derék utca 64-68. szám közötti parkolót, ezáltal tíz százalékkal bővülhet annak kapacitása

– mutatott rá a politikus, aki hangsúlyozta: a felújítást próbálja a kivitelező minél gyorsabban elvégezni, azonban ez az időjárás függvénye is. Előreláthatólag a munkálatok három hétig tartanak, addig is türelmet kérnek az arra közlekedőktől – tette hozzá.

Forrás: Kiss Annamarie

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában