Közvilágítás

2023.09.26. 14:48

Jelentős fejlesztés indult Hajdúsámsonban

Dandé Melinda

Összesen 1751 lámpatestet cserélnek a városban

Forrás: Dandé Melinda

Az elavult technológiájú közvilágítási lámpatestek LED típusra cserélése kezdődött el a napokban Hajdúsámsonban, ezáltal korszerű, energiatakarékos, környezetbarát, EU szabványos normáknak megfelelő lámpák kerülnek kihelyezésre a település egész területén. Ez hatalmas fejlesztés a város életében.  

Az 1751 darab lámpatesteket a tervezők által az adott helyszínre meghatározott teljesítménnyel (20- és 80W közöttiek) szerelik fel, melyeket az utak forgalma, csomópont jellege, illetve a már kialakított és tervezett gyalogátkelőhelyek alapján határoztak meg – ismertette a Hajdú Online megkeresésére Antal Szabolcs polgármester. 

Az OPUS-Titász és a kivitelező között kötött megállapodásnak köszönhetően az áram kikapcsolása az érintett szakaszon csak esetenként fog történni, azonban ideiglenes forgalomkorlátozás előfordulhat. A kivitelezésről az érintett terület lakosait a jövőben – a kivitelező jelzésének megfelelően – tájékoztatni fogják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában