Téves információ!

2023.09.12. 20:00

Több ezren érdeklődnek a Debreceni Őszi Nagyvásár iránt, ne dőljön be!

Nyakunkon a Mihály-napi vásár, vagy mégsem?

Nagy Emese

Egyre többen jelzik az egyik népszerű közösségi oldalon, hogy részt vesznek a debreceni nagyvásáron

Fotó: Fotó: Napló-archív

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, egy hetekkel korábban létrehozott Facebook-eseményben az áll, hogy október 7-én és 8-án (szombaton és vasárnap) a megszokott helyen, azaz a Böszörményi úton rendezik meg a Debreceni Őszi Nagyvásárt. Akkor valamivel több mint 200 ember reagált, hogy ott lesz a közkedvelt nagyvásáron, ez a szám azóta sokszorosára duzzadt, a cikk írásának pillanatában több mint 3500 felhasználó jelezte: érdeklődik az esemény iránt.

Forrás: Facebook


2024-ben lesz legközelebb nagyvásár

A Haon megkereste Ónadi Jánost, a Debreceni Közterület Felügyelet piaci osztályvezetőjét, aki hangsúlyozta, ahogyan hetekkel korábban is kiemelte: téves az információ!

Hiába van az őszi nagyvásárnak Facebook-eseménye, idén nem lesz megtartva. Ugyanakkor a soron következő Mihály-napi vásár időpontja már megvan: május második hétvégéjén, 11-én és 12-én (szombaton és vasárnap) a jól bevált helyen, a Böszörményi úton rendezzük meg a tavaszi vásárt – nyilatkozta érdeklődésünkre.

Az őszi vásárt tavaly sem tartották meg, az okokról itt írtunk korábban:

Idén tavaszi nagyvásárt a szokott helyen tartották: 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában