Bejelentés

2022.08.31. 11:50

Elmarad az őszi Mihály-napi vásár

Új helyet keresnek a rendezvénynek.

Forrás: Napló-archív

Az október 1-2-re tervezett Debreceni Őszi Országos Kirakodóvásár elmarad – tudatta honlapján a közterület-felügyelet. A közlemény szerint a vásár megrendezéséhez a 35-ös számú főút debreceni szakaszának több napos lezárása szükséges, ami az útszakasz kiemelkedően magas forgalma miatt a közlekedés aránytalan megnehezedésével járna, illetve a folyamatos lakossági tiltakozások nem teszik lehetővé a vásár megrendezését. „Más, megfelelő vásártartásra alkalmas terület kijelölése folyamatban van” – ismertették.

Az önkormányzat sajtóosztálya érdeklődésünkre elmondta, a vásár megszokott helyszínén – a Böszörményi út egy szakaszán és több, hozzá csatlakozó utcán – érvényben lévő, több napon át tartó lezárása jelentős kellemetlenségeket okoz a közlekedők számára, a sokadalom pedig zavarja a környéken élők nyugalmát. Megerősítették, a vásár új, jövőbeni helyszínével kapcsolatban jelenleg is zajlanak egyeztetések, keresik a méltó és alkalmas helyet a nagy hagyományú esemény
megrendezéséhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában