Közbeszerzés

2023.08.02. 14:37

Öröm lesz nézni: több mint negyven utcát újítanak meg Kabán!

Ráadásul mindegyik olyan, amelyen eddig nem volt aszfalt.

Bekecs Sándor

Jelentősen javul majd a közlekedési infrastruktúra Kabán

Forrás: Illusztráció: Napló-archív

A város belterületi úthálózatának korszerűsítésére írt ki közbeszerzést Kaba önkormányzata. A Közbeszerzési Értesítőben augusztus 1-én megjelent felhívás szerint a délnyugati városrészben mintegy 28 darab utcát újítanak fel. A projekt ezen része a Rákóczi Ferenc úttól dél-nyugatra eső, a Mátyás király utca alkotta körgyűrűt övező, aszfalttal még le nem fedett kiszolgáló utakat érinti összesen több mint 5,2 kilométeren.
A projekt másik része pedig az északkeleti városrészre koncentrál. Ez a Rákóczi Ferenc úttól észak-keletre eső, a Hajnal utca és Csarkó utca alkotta körgyűrűt övező, aszfalttal még le nem fedett kiszolgáló utakat foglalja magában mintegy 1900 méteren, 13 utcában. A fejlesztések során egy, illetve kétrétegű burkolaterősítést végeznek majd.
A fentieken túl pedig a kivitelező feladata valamennyi utcában a csapadékvíz-elvezetés megoldása árokprofilozással. A kivitelezésekre 12-12 hónap áll majd rendelkezésére a majdani nyertes vállalkozásnak. Az ajánlatok augusztus 18-ig adhatók be az elektronikus közbeszerzési rendszeren keresztül. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában