Ez az a nap!

2023.06.10. 08:41

Teltházas lesz a dicsőítő fesztivál Debrecenben

A stadion előtt óriáskivetítőn is követhető lesz az esemény.

A kapunyitás 14 órakor lesz, a program 16 órakor kezdődik

Forrás: Magyar Kurír-archív

Minden jegy elkelt a szombati debreceni Ez az a nap!-ra, így teltház előtt kerül sor a Nagyerdei Stadionban a dicsőítésre, az imádságra és a testvéri együttlétre. A szervezők köszönik a nagy érdeklődést és bíznak benne, hogy ez a történelmi esemény maradandó hatással lesz a mindenki életére. Az ima és dicsőítés folyamatos lesz a stadion előtt is, ahol óriáskivetítőn lesz követhető az alkalom tökéletes kép- és hangminőséggel, így akinek nem jutott jegy az is bekapcsolódhat az eseménybe – tudatták közleményben a szervezők.

A rendezvény a kárpátaljai magyaroknak és ukrán állampolgároknak ingyenes, akik számára élelmiszer gyűjtést is tartanak. Jelen lesznek az ismert magyar szeretetszolgálatok, akik 13 óra 30 perc és 17 óra között a stadion előtti pavilonokban fogadják és továbbítják az adományokat a nehéz helyzetben lévő családok, egyének felé. A rendezvény külföldi vendégei között lesz az ausztrál Hillsong United, valamint Amerikából Matt Maher. A hazai fellépők között lesz Caramel, az Új Forrás, Oláh Gergő és Pajor Tamás, Tibes, a Dics-Suli Band és Pintér Béla. A határon túli magyarságot a felvidéki Crux és az erdélyi CrossYounity, román testvéreinket pedig az El Shaddai, valamint Adi Kovaci & Emma Repede képviseli. Igét hirdet Mike Pál.

A tavalyi Puskás Arénás eseményhez hasonlóan idén is ajándékba kap minden résztvevő egy Jézus-Bibliát, amelyben Jézus szavai pirossal vannak kiemelve, valamint Louie Giglio magyarázó kommentárjai is olvashatók az egyes fejezetekhez kapcsolódóan.

A kapunyitás 14 órakor lesz, a program 16 órakor kezdődik. Az eseményt rossz idő esetén is megtartják, hiszen a stadion lelátója fedett, az állóhelyre érkezőknek pedig esőkabát javasolt. Minden további gyakorlati információ ITT olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában