Figyelem

2023.06.19. 18:26

Bő másfél napra lezárnak egy debreceni vasúti átjárót – térképpel

Pályakarbantartás indul, pótlóbuszokat is bevetnek Debrecen és Hajdúböszörmény között.

Forrás: illusztráció / Napló-archív

A Debrecen–Tiszalök vonalon június 21-től 23-ig pályakarbantartási munkák miatt a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Debrecen és Hajdúböszörmény, illetve egy esti és egy reggeli vonat helyett Debrecen és Hajdúnánás között pótlóbuszok szállítják az utasokat.  Debrecen és Hajdúböszörmény között gyorsjáratú pótlóbuszok is közlekednek, melyek a közbenső állomásokon nem állnak meg, közölte a Mávinform.

Hozzátették:

a vágányzár ideje alatt, június 21-én 15 órától 23-án 6 óráig teljes szélességben lezárják felújítás miatt Debrecenben a Vezér utcai átjárót.

Az átépítés helyszínén naponta 7 és 19 óra között ideiglenes átjárót biztosítanak a gyalogosok, illetve a kerékpárjukat toló kerékpárosok részére, azonban a gépjárműforgalom csak kerülőútvonalon lehetséges.  A Tudáspark területén lévő intézmények, gyárak megközelítése a Balmazújvárosi út felől, a Domokos Márton utcán át lehetséges. A Vezér utcai lakótelep felől a Károly Gáspár utca–Szabó Lőrinc utca–Balmazújvárosi út–Domokos Márton utca útvonalon át lehet közlekedni.

Forrás: Mávinform

A munkálatok során átépítik a vágányt és a kapcsolódó útburkolatot, valamint kicserélik a vasúti átjáró burkolati elemeit – zárul a közlemény.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában