„Férfiláb-szépségversenyt"

2023.05.21. 09:00

Keresik Debrecen legszebb férfilábát

Ismét megrendezik a már hagyományossá vált „Férfiláb-szépségversenyt" Debrecenben, a Debrecen Megyei Jogú Város Városi Szociális Szolgálat Homokkerti és Józsai Gondozó Szolgálat Szabó Kálmán Utcai Idősek Klubjában május 23-án 14 órától, mely versenybe a nyilvánosságot is bevonják majd.

A rendezvényen vállalkozó kedvű férfiak humorosan felékesített lábaikat mutatják meg egy paraván mögül, a vendégek megszavazzák a legszebb férfiláb tulajdonosát. Célja, hogy megismertessük szolgáltatásainkat, klubéletünk sokszínűségét, valamint, hogy bevonjuk az idősebb korosztály tagjait a kikapcsolódást nyújtó tevékeny közösségformálásba.

A rendezvényt Türk László önkormányzati képviselő nyitja majd meg, a vendégeket Nagy Lajosné intézményvezető köszönti. Az esemény felelősei pedig Kallós Enikő Erzsébet szociális munkatárs és Filep Anikó gondozó-asszisztens.

Jelentkezni 05.22-éig lehet a 06-52/413-733 vagy 06-30/5353-135 telefonszámon és a [email protected] e-mail címen vagy személyesen a helyszínen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában