Bringára fel!

2023.05.19. 18:57

Ismét a kerékpárosoké lesz a város

A kerékpárosokat ingyenes Szerviz Ponttal várják, a leggyorsabb regisztrálókat egy kis aprósággal is meglepik.

Forrás: Illusztráció / MW-archív

A legelső program rögtön ötnapos, hiszen a bringások május 22. és 26. között, minden hétköznap 17:30-tól kerékpározhatnak a rövid, 6 kilométeres, 1,5-2 órás távokon Debrecen legújabb kerékpárútjain - olvasható a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. portálunkhoz eljuttatott közleményében,

A BringaProgram célja a kerékpárosok és a közlekedésben résztvevők figyelemfelhívása a biztonságos közlekedésre, a kerékpáros közlekedés népszerűsítése, a kerékpárosok biztonságának növelése. A szervezők a javaslatokat és az észrevételeket a helyszínen várják a város bringaút hálózatával, kerékpáros közlekedésével kapcsolatosan. Továbbá a BringaProgramhoz rövid kisokos készült, melyet a helyszínen kapnak kézhez a bringások.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Érdemes időben jelentkezni, hiszen az első 70 előregisztrálót minden rendezvénynapon kerékpáros lámpaszett és croissant várja a helyszínen. A jelentkezés már elindult, hétfőtől péntekig minden napra külön szükséges regisztrálni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában