Tanúsítvány

2022.11.25. 13:27

Az egyetem ismét elnyerte a családbarát munkahely címet

A Debreceni Egyetem évtizedek óta számos tevékenységgel segíti a közösségi és a családi életet.

Forrás: Czinege Melinda

A Családbarát munkahely védjegyet péntek délelőtt vette át az egyetem, az átadáson Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem kancellárja a közösségépítés fontosságát hangsúlyozva kiemelte, hogy az egyetem szervezete a 30 ezer egyetemi hallgatón felül magában foglal több mint 10 ezer dolgozót, valamint az egyetemhez tartozó iskolák és óvodák tagjait is. 

Forrás: Czinege Melinda

Bartha Elek, a Debreceni Egyetem oktatási rektorhelyettese elmondta, hogy az intézmény küldetése a családbarát értékrend, ezért az egyetem dolgozóinak és családtagjainak szervezett népszerű programokon felül baba-mama szoba is a rendelkezésükre áll.

Forrás: Czinege Melinda


– Példaértékű a hatalmas campus, az intézmény infrastruktúrája és a város életében betöltött szerepe – fűzte hozzá Dr. Szuromi-Kovács Ágnes, a Családbarát Magyarország Központ ügyvezetője.

Forrás: Czinege Melinda


A tanúsítvány ünnepélyes átadása után a program kerekasztal-beszélgetéssel zárult, melynek témája az egyetemek, mint családbarát munkahelyek tapasztalatai volt.

Panyiczki-Berényi Viktória

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában