Helyi közélet

2022.10.29. 17:52

Két héttel tovább tart az Aeroexpress tesztidőszaka

Az ünnepekre való tekintettel tovább tart a debreceni repülőjáratok tesztidőszaka. A cívisvárosból Marosvásárhelyre és Kolozsvárra lehet repülni.

Fotó: MW-archív

Amint arról korábban beszámoltunk, szeptembertől új repülőjáratokat indított Debrecenből Marosvásárhelyre és Kolozsvárra, valamint Budapest és Kolozsvár között a teljes mértékben magyar érdekeltségű Aeroexpress Regional és a BASe Airlines. A tervek szerint október 28-ig közlekedtek volna a járatok a próbaüzemben, ezt azonban az ünnepekre való tekintettel további két héttel meghosszabbították.

„Kéthónapos tesztidőszakunk végéhez közeledünk, és van egy jó hírünk. Amellett, hogy intenzíven dolgozunk a mielőbbi folytatáson, a dinamikusan növekvő érdeklődésre és az ünnepekre való tekintettel már ezt az időszakot is két héttel meghosszabbítjuk. A járatok tesztidőszakot követő folytatásával kapcsolatban pedig hamarosan tájékoztatjuk Önöket, kérjük, kövessék figyelemmel hirdetéseinket” – olvasható az Aeroexpress Regional légitársaság Facebookon megjelent közleményében.

A járatok hétfőn, szerdán és pénteken indulnak a Budapest-Kolozsvár-Debrecen-Marosvásárhely- Debrecen-Kolozsvár-Budapest útvonalon.

HBN

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában