Fontos beruházás

2022.05.12. 15:27

Új burkolatot kap a Legányi utca, a Vargakert is továbbfejlődik

Az útépítésről sajtótájékoztatón számoltak be csütörtökön.

Forrás: Kiss Annamarie

Fotó: KISS ANNAMARIE HAON

Pósán László országgyűlési képviselő az eseményen elmondta, ahogyan a város számos pontján, úgy most a Vargakertben is egy újabb állomását látjuk annak a programnak, amely az utak rendbetételéről, illetve a szilárd útburkolatok építéséről szól. – Illik valamiféle arányosságot tartani az egyes városrészek között. A mostani egy viszonylag rövidebb szakasz, de a helyieknek ugyanúgy sokat jelent, mint más esetekben – hangsúlyozta, hozzátéve, Piros Zoltán képviselői tevékenysége alapján a városrész jó kezekben van.

Fotó: Kiss Annamarie
Forrás: KISS ANNAMARIE HAON

Hallgatnak a lakosokra

Piros Zoltán, a városrész önkormányzati képviselője úgy fogalmazott, a konszenzusnak nagy szerepe van nemcsak a Vargakertben, de a város minden részét tekintve. – Folyamatosan tartom a kapcsolatot az itteni lakókkal, és számtalan jelzés érkezik be. Ez a szakasz is így került a figyelmünkbe, a lakosok számára hatalmas fejlesztés, mely része annak a nagy projektnek, amelyet tavaly a város fogalmazott meg (27 utca fejlesztése.) A Legányi utca 60 méteren újul meg, mindkét oldalon vízelvezető résszel, valamint egy vízgyűjtő ponttal. Hálás vagyok a város vezetésének, tudjuk, hogy sok fejlesztés áll még előttünk, lépcsőről-lépcsőre szeretnénk ezeket megvalósítani – emelte ki a képviselő, hangsúlyozva, a Vargakert folyamatosan fejlődik.

Lapunk kérdésére a sajtótájékoztatón elhangzott, a beruházás összesen 8,6 millió forintból, teljes mértékben önkormányzati forrásból valósul meg. A fejlesztés a szerződés szerint legkésőbb június 6-ig készül el.

Fotó: Kiss Annamarie


PSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában