Közeleg a határidő

2022.04.25. 14:57

Szombatig jelentkezhetnek a középiskolások a Cívis Talentum ösztöndíjra

A Cívis Talentum ösztöndíj célja a nemzetközi versenyeken való sikeres szerepléshez történő hozzájárulás.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Az ösztöndíj olyan Debrecenben tanuló tehetséges középiskolás diáknak adható, aki iskolai tanulmányai mellett a humán, reál, idegen nyelvi, művészeti, informatikai területen, illetve szakképzés keretében nemzetközi tanulmányi versenyen vett részt, diáktársai számára is példamutató, kimagasló teljesítményt nyújt, hangsúlyozza közleményében a debreceni polgármesteri hivatal.

A Cívis Talentum ösztöndíj évente legfeljebb 5 fő részére adható és egy év időtartamra szól. A pályázat elbírálásánál előnyt jelent nemzetközi és hazai versenyen elért kimagasló eredmény, valamint a kiemelkedő tanulmányi átlag.

A pályázat beadási határideje 2022. április 30.

A pályázat benyújtásának módja, tartalmi és formai követelményei

Pályázni csak az erre a célra rendszeresített formanyomtatványon lehet, amely letölthető a www.debrecen.hu honlapról. A pályázatokat elsődlegesen elektronikusan, a [email protected] email címre  vagy – amennyiben az elektronikus úton történő benyújtás nem valósítható meg, úgy – az Új Városháza portáján (4026 Debrecen, Kálvin tér 11.) személyesen vagy postai úton a Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Kulturális Osztálya (4026 Debrecen, Kálvin tér 11.) részére lehet benyújtani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában