Közbeszerzés

2022.03.10. 16:50

Nem találtak üzemeltetőt az uszodákhoz

Illusztráció

Forrás: MW-archív

Sikertelenül zárult az a közbeszerzési eljárás, melyet a Debreceni Intézményműködtető Központ indított uszodák fenntartási feladatainak ellátására – derül ki a március 9-ei Közbeszerzési Értesítőből.

 

A Tóth Árpád Gimnázium, a Vénkerti Általános Iskola és a Bocskai István Általános Iskola uszodája fenntartási feladatainak ellátásához szükséges műszaki és személyi szolgáltatások biztosítása volt a pályázat célja. Az üzemeltetői tevékenység helyileg vonatkozik az uszodatérre és a hozzá tartozó valamennyi olyan helyiségre, amelyben az uszodák gépészeti berendezései találhatóak. Ezen kívül ide tartozik az uszodát üzemeltető személyzet kiszolgálását biztosító öltözők, közlekedők, WC helyiségek és az uszodamesteri helyiségek is. Az üzemeltető alapvető feladata az uszodatérben lévő úszóvíz, illetve légállapot közösségi uszodákra érvényes higiéniai és komfortnormáknak megfelelő mindenkori biztosítása, az ehhez szükséges valamennyi gépészeti berendezés üzemelésének biztosítása  – részletezi a kiírás.

 

Két debreceni cég pályázott, de mindkettő érvénytelen ajánlatot nyújtott be – áll az Értesítőben. 

 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában