Közbeszerzés

2022.03.10. 16:39

Három évig debreceni cég festi az útburkolati jeleket

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Egy debreceni cég végezheti a város közigazgatási területén az útburkolati jelek új és felújító festését 2022-től 2024 végéig – áll a Közbeszerzési Értesítő március 9-ei számában.

 

A feladata az önkormányzati kezelésben lévő utakon – eseti megrendelés alapján – burkolati jelek új és felújító felfestése alacsony oldószer tartalmú vagy tartós típusú, fehér vagy sárga színű festékkel, kézi és gépi módszerrel; mintegy 65 ezer négyzetméteren.

 

Ebben többek közt záróvonal, terelővonal, kijelölt gyalogos-átkelőhelyek, csomóponti jelek, buszmegálló és taxidroszt, parkoló, sebességcsökkentő bordák is szerepelnek, de esetenként burkolati jelek megszüntetését is el kell végezni.

 

Az önkormányzat évenként legfeljebb bruttó 60 millió forint keretösszeg erejéig rendeli meg a munkát, a szerződés időtartama alatt a teljes szerződéses keretösszeg (bruttó 180 millió forint) 75 százalékában történő lehívására vállal kötelezettséget.

 

A nyertesen kívül még egy debreceni, valamint egy hajdúhadházi és egy teremi (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye) cég tett ajánlatot. 

 

HBN


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában