Nagyhegyesi fejlesztés

2022.03.06. 07:00

Felújítanák az utat a Kráter-tó környékén

Több fejlesztés indulhat Nagyhegyesen, megújulhat a művelődési ház tetőszerkezete is.

Az ország legkülönlegesebb horgásztava, a Kráter-tó népszerű kirándulóhely | Forrás: Napló-archív

Nettó 27,8 millió forintért a debreceni székhelyű Lanora Solution Fejlesztési és Innovációs Kft. végezheti a nagyhegyesi művelődési ház tetőfelújítását – olvasható a március 1-jei Közbeszerzési Értesítőben. A Kossuth utca 4. szám alatt lévő épület lapos tetejének szigetelését kellene felújítani. A nyertes pályázónak a meglévő szigetelést szükséges elbontani és új hőszigetelőt feltenni. Ezzel egy időben a villámvédelmi berendezéseket is fel kell újítani az épület tetőszerkezetén. A közbeszerzést a nagyhegyesi önkormányzat írta ki, a szerződést február 24-én kötötték a debreceni céggel.


Szintén a nagyhegyesi önkormányzat tett közzé felhívást: a település kivitelezőt keres a Kráter-tó elérését biztosító út szilárd burkolatának felújítására, amely a tervezet szerint összesen több mint 17 ezer négyzetméter felületen fog megvalósulni. A munkálatokra a kivitelezőnek 8 hónap áll majd a rendelkezésére. A pályázatokat az önkormányzat március 18-ig várja.

 

GCS 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában