Köszönetnyilvánítás

2022.03.03. 13:59

„A magyar katonákra mindig és minden körülmény között lehet számítani”

Szárnyra kelt a közösségi médiában és a Magyar Honvédségig jutott egy debreceni lakos hálás üzenete.

Forrás: Facebook / Magyar Honvédség

„Egy magyar pilóta egy gépben, egyedül, profi... járőrözik, figyeli a légteret, a biztonságunkat őrzi, s ha kell iszonyatos felelősséggel hoz döntéseket...
És azt sem tudom ki...
És eddig soha nem jutott az eszembe hogy hálás legyek...” – fogalmazott bejegyzésében Beke Sándor debreceni lakos, aki a repülőtér közeli otthonából rendszeresen hallja a felszálló Gripenek hangjait.

 

Köszönetnyilvánításához számtalan reakció érkezett, a poszt alatti kommentekben sok-sok felhasználó csatlakozott az előtte szólóhoz. A bejegyzés valósággal szárnyra kelt a közösségi médiában, és a Magyar Honvédség figyelmét sem kerülte el. Dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka személyesen válaszolt az önzetlen szavakra.

 

„A Magyar Honvédség feladata, hogy az ország lakosságának biztonságát szolgálja, legyen szó határvédelemről, világjárvány elleni küzdelemről, vagy humanitárius segítségnyújtásról.
Számunkra a magyar emberek biztonsága az első és kijelenthetem, hogy a magyar katonákra mindig és minden körülmény között lehet számítani. Mindezek mellett nagyon fontos számunkra az is, hogy a társadalom egyre jobban elfogadja a katonákat, tisztelje őket és higgyen bennük. Köszönöm, hogy Ön is így tesz” – fogalmazott a parancsnok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában