Fejlesztés

2022.01.20. 15:25

Ha lesz rá pénz, szálloda is lesz Nyíradonyban

A kivitelezésre a nyertes cégnek 30 hónapja lesz.

Forrás: önkormányzat

A nyíregyházi K-Trans 21 Kft. nettó 5,4 milliárd forintért építheti meg azt a háromcsillagos wellness­hotelt is magában foglaló látogatóközpontot, amely a helyi Gúth-Keled Egyesület beruházásában valósulna meg. Feltételes közbeszerzésről van szó, erről nemrég Tasó László országgyűlési képviselő is beszélt a Naplónak.

Vagyis a hotelépítés akkor realizálódhat, ha az egyesületnek sikerült összegyűjtenie az említett összeget.

Az ajánlati felhívásra három másik társaság is jelentkezett; a Zemplénkő Kft. 7,5 milliárd, a Debreceni Mély­építő Holding Kft. 6,3 milliárd, a Keviép Kft. 5,7 milliárd forintért vállalta volna a megbízást. Az uniós közbeszerzések portálján elérhető adatok szerint az egyesület által kívánt kétszintes wellnesshotel medencékkel épülne meg, a látogatóközponthoz tartozna egy ifjúsági szállás öt apartmanlakással, egy rendezvénypark, kvadtárolók és egy „gasztrofalu” is. A K-Trans 21 és a Gúth-Keled Egyesület képviselői december végén írták alá a vállalkozói szerződést.

 

RaL

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában