40-50 szót tanultak

2021.07.27. 14:18

Angol nyelven zárták a táborheteket a nyíracsádi ovisok

Fotó: Kedves Zilahi Enikő

A nyíracsádi Akácliget Óvodában idén négy héten keresztül szerveztek délelőttönként tematikus foglalkozásokat az érdeklődő gyerekek számára. Az utolsó héten angol táborral zárták a programsorozatot. A tábort Kökényesi Alexandra vezette. A gyerekek nagyon élvezték az idegen nyelvvel való ismerkedést. A hét folyamán mintegy 40-50 szót sajátítottak el, természetesen játékos formában, s közben énekeltek, meséltek, sokat beszélgettek is. A foglalkozásokhoz minden nap tartozott egy kis kézművesség, színezés, rajzolás, ami tartalmában természetesen az aznapi tematikához kapcsolódott.

Fotó: Kedves Zilahi Enikő

A gyerekek megtanultak bemutatkozni, megismerkedtek kedvenc állataik angol nevével, a színekkel és a számokkal is. Nagyon izgalmas volt a nap, amikor Koleszár Tímea segítségével íjászkodtak egy kicsit, és megismerték a tevékenységhez kapcsolódó alapvető kifejezéseket is. Az íj mellett mindenkit lenyűgözött a kicsik számára még ismeretlen, s főként szokatlan ősmagyar viselet is. A hetet sütis, zenés, mókás délelőttel zárták, ahol felelevenítették a héten tanult szavakat, játékokat és énekeket is.

Kedves Zilahi Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában