A sárkány-nap idén is elmarad

2021.06.24. 15:31

Hosszú idő után szerdán először üléseztek

Először ült össze ülésezni a csökmői önkormányzati képviselő-testület a járványhelyzet legutóbbi szigorítása óta. Hosszú hónapok után június 23-án délután Nagy Tibor végre beszámolhatott az elmúlt hónapokban hozott intézkedéseiről, az önkormányzat életében történt eseményekről a képviselőknek és a megjelenteknek. Téma volt többek között az önkormányzat egyik ingatlanának értékesítése is, amelyben közösen úgy határoztak, hogy egyelőre nem válnak meg az érintett szolgálati lakástól, hiszen a jövőben még szükség lehet rá. A sárkány-nap is megbeszélés tárgya volt.

A polgármester elmondta, hogy a művelődési szakemberekkel egyeztetve úgy gondolja, idén se tartsák még meg ezt a nagyszabású rendezvényt, hiszen az 1500 fős korlátot nehéz lenne tartani az általában 2-3 ezer fős látogatottsággal szemben. A képviselők is egyetértettek és jóváhagyták a javaslatot. Szigeti János képviselő jó néhány kérdéssel fordult a polgármesterhez, ami az elmúlt időszakot érintette. Ezekre az ígéret szerint a következő testületi ülésen kap majd választ a képviselő.

B. Kiss Andrea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában