fontos információk

2021.04.07. 09:29

Április végéig lehet jelentkezni a debreceni bölcsődékbe

Az intézmény azon családok jelentkezését várja, akik 2021. november 30. napjáig szeretnék megkezdeni a bölcsődei beszoktatást gyermekükkel.

20200520 Szeged Kinyitottak a bölcsődék és öt fős csoportokban látják el a gyerekeket a gondozók. Képen: Hajlat Utcai Bölcsőde. Fotó: Karnok Csaba KC Délmagyarország DM

Fotó: MW-archív

Debrecen Megyei Jogú Város Egyesített Bölcsődei Intézményének tagintézményei jelenleg teljes nyitva tartással működnek és – a járványügyi előírások betartásával – zavartalanul fogadják a már korábban felvételt nyert gyermekeket.

A koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében azonban a 2021/2022-es nevelési évre vonatkozó felvételi eljárás lebonyolítására online módon kerül sor – olvasható a városháza közleményében.

Az intézmény azon családok jelentkezését várja, akik 2021. november 30. napjáig szeretnék megkezdeni a bölcsődei beszoktatást gyermekükkel. A szülőknek az első helyen megjelölt bölcsődei tagintézmény e-mail címére kell megküldeniük a kitöltött bölcsődei felvételi kérelem nyomtatványát, illetve az ahhoz kapcsolódó dokumentumokat (munkáltatói igazolás, adatvédelmi nyilatkozat).

A bölcsődei jelentkezés határideje: 2021. április 30.

A felvételi eljárás menetéről szóló részletes tájékoztató anyag, valamint a kapcsolódó dokumentumok a debrecen.hu, illetve a debrecenibolcsik.hu oldalon érhetők el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában