A nyertessel keretszerződést kötnek

2021.03.24. 19:17

Hibaelhárítási munkákra írt ki közbeszerzést a hőszolgáltató

Közbeszerzést írt ki a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. távhővezeték és hőközpont hibaelhárítási munkákra 27 hónapra – derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.

A nyertessel keretszerződést kötnek a munkálatokra anyagkészlet, hibaelhárító kapacitás és készenlét biztosításával, a zrt. szolgáltatási területére vonatkozóan. A keretösszeg a 27 hónapra nettó 155 millió forint, a szerződés további 24 hónapra eső meghosszabbítására nettó 152 millió forint.

A hőszolgáltató cég tulajdonában és üzemeltetésében levő 88 kilométer hosszúságú debreceni távhővezeték-hálózat és 760 hőközpont hibaelhárítása a feladat, összesen (minden szakágat beleértve) 12 hónapra várhatóan 300 esetben – mint megjegyzik, a hibaelhárítások száma évenként változó. A zrt. a keretösszeg minimum 70 százalékának lehívását vállalja, és fenntartja a jogot, hogy a keretszerződés lejártakor (akár a 27 hónapra rendelkezésre álló keretösszeg kimerülése folytán, akár a 27 hónapos időtartam lejárta miatt szűnne meg a szerződés) a meghosszabbítás időszakára rendelkezésre álló keretösszeg kimerüléséig, de legkésőbb 24 hónappal meghosszabbítsa a keretszerződés időtartamát.

A keretszerződés leghamarabb idén április 1-től léphet életbe.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában