mozaikkereső

2021.02.08. 17:47

Laptopot nyert játékunkon egy hűséges Napló-előfizető

Napokig nem hitte el, hogy valóban ő lett az egyik díjazott előfizető.

Fotó: Kiss Annamarie

Decemberben indult el a Mozaikkereső játékunk, melyre összesen 6597 szelvény érkezett be a szerkesztőségünkbe. Érdemes volt velünk játszani, ugyanis az értékes nyeremények között szerepelt autó, televízió, porszívó, laptop és tablet is. Drágánné Szabó Eszter hajdúszoboszlói előfizetőnk volt az egyik szerencsés, aki egy laptop új gazdája lett.

Fotó: Kiss Annamarie

– Évtizedek óta az újság olvasói és előfizetői vagyunk, pontosan nem is tudom, hogy mióta. Sohasem nyertem még egy játékban sem, így ehhez sem fűztem túl sok reményt – mondta Eszter, amikor átvette a laptopot. – Mikor nyilvánosságra kerültek a díjazottak nevei, sokan felhívtak gratulálni, azonban napokig nem hittem el, hogy valóban rólam van szó. A díjat soha jobbkor nem kaphattam volna meg, hiszen a saját laptopommal akadt néhány probléma – osztotta meg, majd hozzátette: biztos, hogy a jövőben is indulni fog a Napló Mozaikkereső játékán.

VKF

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában