Játék

2021.02.10. 17:13

Átadtuk a Mozaikkereső fődíját

Lukács Györgyné egymillió forint értékű vásárlási utalvánnyal távozhatott a szerkesztőségünkből.

Fotó: Kiss Annamarie

Mozaikkereső játékunkban több ezer olvasónk vett részt, és közülük sokan értékes ajándékokkal gazdagodtak. Az egymillió forint értékű vásárlási utalványt Lukács Györgyné vihette haza szerdán, aki már több mint húsz éve Napló-előfizető. – A Napló nekem ajándék. Minden hír és esemény benne van, ami számomra fontos lehet. Már napi rutinná vált, hogy az összes újságban szereplő írást átbogarászom – mondta Lukács Györgyné, mielőtt átvette a nyereményét. Hozzátette: a napilap hasznos kelléke a mindennapoknak.

A szerencsés nyertes izgatott volt a díjátadó napja előtt. Míg kezébe nem vette a milliós értékű jutalmat, képtelen volt elhinni, hogy ez valóban vele történik. – Soha életemben nem nyertem. Mikor indultam a Mozaikkereső játékon, remények nélkül vágtam bele a fejszém a feladványba. Sosem gondoltam volna, hogy nem csupán nyerni fogok, de hazaviszem a fődíjat. Mikor felhívtak a szerkesztőségből a hírrel, hirtelen azt sem tudtam, melyik gyermekemet hívjam fel – emlékezett vissza büszkén mosolyogva.

Adott a pénz helye

Megkérdeztük Lukács Györgynétől, mire fogja költeni ezt a szép összeget. – Mindenekelőtt egy hűtőt fogok vásárolni, mivel a sajátom már nagyon régi, ideje lenne az újításnak. Továbbá energiatakarékos berendezéseket tervezek még vásárolni, mert alacsony a fogyasztásuk, így az áruk a jövőben megtérül – részletezte lelkesen a fődíj gazdája. – Szeretnék még venni az ágyamba egy matracot, mivel a derekam eléggé problémás. Természetesen vásárolni fogok olyan apróbb dolgokat is, amik most hirtelen az izgalom hevében nem jutnak eszembe. Kétségtelen, hogy a jövőben nem csak én fogok indulni a Mozaikkereső játékokon, hanem a családom minden tagja – mondta. Végül megjegyezte, a testvére a játék előtt azt hangsúlyozta, hogy szerkesztőségünk játékával nem lehet nyerni, majd a siker hallatán eldöntötte, ő is részt vesz minden jövőbeli lehetőségen.

HBN

A borítóképen: Lukács Györgyné

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában