Virtuális sétával

2021.01.11. 17:17

Internetes toborzást tart az Egészségügyi Kar

Az online térben mutatják be a képzéseket a felvételi előtt álló középiskolásoknak.

20200804 Nyíregyháza fotó: Dodó Ferenc DF Kelet-Magyarország Riport: Dr. habil Móré Marianna, egyetemi docens, dékán Debreceni Egyetem, Egészségügyi Kar, Szociális és Társadalomtudományi Intézet, Szociális Munka.

Fotó: MW-archív

Újra nyílt napot tart a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara. Az EK szeretné felhívni a figyelmet a képzésekben rejlő lehetőségekre, részletesen bemutatják a kar működését, infrastrukturális kínálatát, megkönnyítve ezzel a felvételi előtt álló középiskolások döntését – olvasható a felsőoktatási intézmény honlapján.

Az eseményt ezúttal is a virtuális térben rendezik meg, tekintettel a járványügyi előírásokra. Az érdeklődők átfogó, részletes videóanyag formájában ismerkedhetnek meg az ápolás és betegellátás alapszakon elérhető ápoló-, mentőtiszt-, szülésznőképzésekkel, az egészségügyi gondozás és prevenció alapszak védőnő szakirányával, az egészségügyi szervező alapszakon belül az egészségügyi ügyvitelszervező, az egészségturizmus szervező és az egészségbiztosítás specializációkkal.

Mindemellett bemutatkozik majd a szociális munka alapszak, amely duális képzés formájában is elérhető. A felvételizők részleteiben ismerhetik meg a kar MSc-képzéseit is, így a szociális munka és szociális gazdaság mesterszakot, az egészségügyi szociális munka mesterszakot és egészségügyi tanár mesterszakot, valamint a kiterjesztett hatáskörű ápoló mesterszakot.

A kar és a képzések bemutatása mellett a résztvevők egy virtuális séta segítségével bejárhatják az Egészségügyi Kar épületét, megnézhetik a szaktantermeket, feltehetik kérdéseiket, majd egy online fórumon a szakoktatókkal is találkozhatnak.

Az online nyílt napot január 14-én, 14 órától tartják; az eseményhez ezen a linken lehet csatlakozni.

További kérdésekkel kapcsolatban a Tanulmányi Adminisztrációs és Diáktanácsadó Irodát lehet keresni a 0642/598-210-as telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail címen.

Borítókép: Dr. habil Móré Marianna, a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar dékánja

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában