már hagyomány

2020.08.15. 09:52

Kamionok egész sora: ilyen volt a szoboszlói találkozó felvonulása

Soha többet nem csinálok ilyet! Minden évben elmondom, de újra és újra nekiállunk és megszervezzük.

Fotó: Tibai Irma

Fotó: Tibai Irma

Ezt hajtogatja évről évre az óriási tömegeket, no és persze teherautót vonzó szoboszlói kamionos találkozók egyik kitalálója és helyi főszervezője, Simon Anikó.

A háromnapos program legtöbb érdeklődőt vonzó eleme a hagyományos esti felvonulás a városban. Az augusztusi péntek estében a technika szárazföldi-közúti szállítócsodáinak legkülönbözőbb példányait nézegethették álmélkodva az úttest mentén állók. Az egyszerűbb white angel kamionoktól a Las Vegas-i szín- és fénypompában úszókon át, vagy éppen a klónozottnak tűnő, egyforma kamionsorokon túlmenően az egyszerűbb szállítójárművek és a veterán járgányok sem maradhattak el.

A közönség most is ijedezhetett a mókás kedvű kamionpilóták enyhe szlalomjátéka vagy a rövid időre szabaddá váló hosszabb útszakaszon hirtelen begyorsulók miatt. A buli folytatódik, a több száz szuper erős csoda felkereshető a szoboszlói repülőtéren. A látványos kamionos gyorsulási versenyét vasárnap délben rendezik meg a Debreceni útfélen.

Tibai Irma

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában