nemzeti konzultáció

2020.07.23. 09:57

Védelmet és támogatást is eredményez a konzultáció

Dánielfy Zsolt színművész, filmrendező, forgatókönyvíró szerint meg kell állítani az illegális bevándorlást.

Dánielfy Zsolt abszolút egyetértett a nemzetikonzultáció-kezdeményezéssel, amely lehetőséget adott arra, hogy minden magyar állampolgár kifejezze a véleményét bizonyos témákban, újabb vírushullám bekövetkezése esetén. – Logikusnak és a józan ész által vezéreltnek gondolom azt, ahogy a Magyar Kormány politizál, elengedhetetlennek tartom, hogy álláspontját minél több ember véleményére alapozhassa – tette hozzá.

Bevándorlás tiltása

A színművész elmondta, hogy fontosnak tartja az illegális bevándorlás elleni védelmet és a fellépést ellene, mivel sokfelé járt a világban, és látta azt, hogy ha egy más kulturális közegből származó, egyszerűbb gondolkodással rendelkező népesség nagy számban bekerül egy közösségbe, lerontja azt. – Hiába van jó hifiberendezésem, ha gyenge benne a hangszóró – emelte ki. – Ha jól képzett és komoly szaktudással rendelkező, beilleszkedésre hajlandó, intelligens emberek jönnének Európába és a mi országunkba, az nem jelentene akkora problémát, de ha tanulatlan és teljesen más kultúrával rendelkező, a mi szokásaink szerint barbár életmódot folytató, a női nemet rosszul megítélő emberek telepednek le, és rákényszerítik saját szokásaikat a mi életünkre – hangsúlyozta –, az veszélyes ránk és Európára nézve is.

Fotó: Dánielfy Zsolt-archív

Fiatalok és nők védelme

Dánielfy Zsolt szerint fontos, hogy a gyermekeket nevelő nők pluszsegítséget kapjanak, valamint újabb hullám esetén az internet ingyenes legyen a diákok és tanárok részére egy­aránt. – A korlátozásokat tekintve, azt gondolom, hogy a fiatalok felelőtlenebbek, őket jobban kellene szabályozni, elsősorban a szülők részéről, viszont a kizárólagosan az idősebbek részére kijelölt háromórás vásárlási idősáv sok ember szerint kicsit hosszú – jelentette ki.

Vámosi Kira

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában