nem mindennapi klip

2020.04.12. 16:32

„Próbálunk pozitívak maradni”

A debreceni Pit of Saron az önkéntes karantén idején sem tétlenkedik, nemrég új videót is közzétettek.

Fotó: Pit of Saron

A javarészt rocksulis művésztanárok alkotta zenekar harmadik albumának egyik új dalához, az Everdreamhez készített nem mindennapi klipet a közelmúltban. A Pit of Saron gitárosát, Hegyes Gergőt a Napló a karanténvideóról és a zenészek mindennapjairól kérdezte.

– Szerettünk volna „rendes” videoklipet készíteni a dalokhoz, már szinte minden elő volt készítve, de a jelenlegi helyzet sajnos ezt nem tette lehetővé. Abban biztosak voltunk, hogy valamilyen képi anyagot is kell csinálnunk a debütáló dalhoz és ezt legegyszerűbben, legészszerűbben így tudtuk megoldani, hogy karantén klipet készítünk. Máté, a dobosunk kivételével – mivel neki a próbateremben kellett rögzítenie a videót – mindenkinek épp az otthoni kis szobás szereplés volt érdekes az egészben, valamint, hogy egyedül magunk rögzítettük csendben, nyugiban – részletezte a forgatás körülményeit a zenész.

Hegyes Gergő azt is elmondta, hogy a zenekar tagjai mindennapokban mindannyian ugyanúgy dolgoznak, mint a járványhelyzet előtt. – Nyilván szürkébbek ezek a napok, nem próbálunk, nem találkozunk egymással, de elég gyakran tartunk Skype-on zenekari megbeszéléseket, vagy csak dumálunk egy jót. Emellett mindannyian gyakoroljuk az új dalokat, hogy mire visszatérhetünk a koncertezéssel, egy sokkal színesebb repertoárral állhassunk elő. Mindenképp tanulságos időszak ez, amiből talán tanulhatunk is. Mindegyikőnk megpróbál egy kicsit befelé figyelni, megnyugvást találni. Van lehetőség új dolgokat kipróbálni, vagy egyszerűen csak olyanokra koncentrálni, amire eddig kevesebb időnk volt. Próbálunk pozitívak maradni – vallott Hegyes Gergő, majd hozzáfűzte, a közeljövőben egy-két meglepetést is terveznek rajongóik számára, de addig is arra kéri őket a zenekar, mindenki maradjon otthon.

SZD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában