Kisállat

2020.02.11. 17:11

Három egérfogó és egy házőrző keresi gazdáját

Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE örökbefogadásra váró állataiból mutatunk be néhányat.

Fotó: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE

A menhelyet a Mészáros Gergely-kert 0452/2. szám alatt találják. Az állatok csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként 8 és 12 óra között látogathatók.

Egyeztetés: [email protected] vagy a +36-20/402-4301-es telefonszámon.

Misike / Fotó: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE

Misike 5 hónap körüli, kissé félénk természetű fiú cica. Minimális időre szüksége van, hogy megbarátkozzon látogatóival, viszont utána dorombol, bújik. Cicákkal játékos. Benti tartással fogadható örökbe.

Gaby kedves, bújós, 3-4 éves szuka. Nagyon igényli az emberek társaságát, a vele való foglalkozást. Pórázon szépen sétál. Gyerekek mellé is kiváló társ lehet. Kinti tartással is örökbe fogadható, ha bejárást kaphat a lakásba.

Acetabulum / Fotó: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE

Acetabulum 2-3 éves kandúr. Idegenekkel félénk, de nagyon kedves, nyugodt cica. Ha valaki ölbe veszi, lelkesen dorombol és kéri a simogatást. Másik cica mellé is kiváló választás. Benti tartással fogadható örökbe.

Frigyes / Fotó: Együtt az Állatokert Állatvédő KHE

Frigyes 6 év körüli, nagyon bújós kandúr cica. Imádja az embereket és a simogatást. Más cicákkal is barátságos. Benti tartással fogadható örökbe.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában