2019.10.10. 19:51
Meg kell főzni a zsűrit
Két megyei kötődésű fiatal is továbbjutott a legjobbak közé.
Fotó: TV2
Az első évad sikerét követően vadonatúj részekkel és új műsorvezetővel, Liptai Claudiával érkezett a TV2-n a Séfek séfe második szériája.
A gasztro-tehetségkutatóban most is amatőr és profi szakácsok próbálják meggyőzni a főztjükkel a műsor három profi séfjét, Krausz Gábort, Wolf Andrást és Vomberg Frigyest. Most is futószalagon érkeznek hozzájuk a kreációk, amelyekről fogalmuk sincs, ki készítette.
Színes karakterek
Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább a viadalban, majd újabb kihívások elé állítva a versenyzőket kiválasztják saját 6 fős csapatukat, hogy aztán a legjobb 18-ból csak egy maradhasson – aki elnyeri a Séfek séfe címet, a tízmillió forintot, valamint egy kéthetes szakmai továbbképzést a világ egyik legnívósabb séfiskolájában, Franciaországban.
A hétfőn kezdődött műsor válogatói alatt az eddigieknél is sokszínűbb karakterekkel találkozhattak eddig a séfek, akik számtalan humoros, feszült és drámai pillanatnak voltak tanúi. Két megyei versenyzőnek is drukkolhattunk a főzés során: a debreceni szakácsnak, Jeremiás Dominiknak, valamint a vámospércsi hobbiszakácsnak, Pálfalvi Barbarának, aki egyébként marketingesként tevékenykedik. Mindketten izgalmas tányért kínáltak a zsűri elé, akik két „kést” adtak a megyei kötődésű fiataloknak, akik így az 50 továbbjutó között vannak. Innen a cél a séfek mellé kerülni, azaz a legjobb 18 közé jutni.
ND