séfek séfe

2019.10.10. 19:51

Meg kell főzni a zsűrit

Két megyei kötődésű fiatal is továbbjutott a legjobbak közé.

Fotó: TV2

Az első évad sikerét követően vadonatúj részekkel és új műsorvezetővel, Liptai Claudiával érkezett a TV2-n a Séfek séfe második szériája.

A gasztro-tehetségkutatóban most is amatőr és profi szakácsok próbálják meg­győzni a főztjükkel a műsor három profi séfjét, Krausz Gábort, Wolf Andrást és Vomberg Frigyest. Most is futószalagon érkeznek hozzájuk a kreációk, amelyekről fogalmuk sincs, ki készítette.

Színes karakterek

Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább a viadalban, majd újabb kihívások elé állítva a versenyzőket kiválasztják saját 6 fős csapatukat, hogy aztán a legjobb 18-ból csak egy maradhasson – aki elnyeri a Séfek séfe címet, a tízmillió forintot, valamint egy kéthetes szakmai továbbképzést a világ egyik legnívósabb séfiskolájában, Franciaországban.

A hétfőn kezdődött műsor válogatói alatt az eddigieknél is sokszínűbb karakterekkel találkozhattak eddig a séfek, akik számtalan humoros, feszült és drámai pillanatnak voltak tanúi. Két megyei versenyzőnek is drukkolhattunk a főzés során: a debreceni szakácsnak, Jeremiás Dominiknak, valamint a vámospércsi hobbiszakácsnak, Pálfalvi Barbarának, aki egyébként marketingesként tevékenykedik. Mindketten izgalmas tányért kínáltak a zsűri elé, akik két „kést” adtak a megyei kötődésű fiataloknak, akik így az 50 továbbjutó között vannak. Innen a cél a séfek mellé kerülni, azaz a legjobb 18 közé jutni.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában