Helyi közélet

2019.03.26. 13:28

Huszonöt éves a Cívis Ház Zrt.

Debrecen - Idén március 22-én ünnepelte létrejöttének huszonötödik évfordulóját a Cívis Ház Zrt., a Debrecen város tulajdonában álló lakásokat, üzleteket és irodákat hasznosító vállalat.

Debrecen - Idén március 22-én ünnepelte létrejöttének huszonötödik évfordulóját a Cívis Ház Zrt., a Debrecen város tulajdonában álló lakásokat, üzleteket és irodákat hasznosító vállalat.

Az évfordulót családias körülmények között ünnepelték, ahol jelen voltak Papp László polgármester mellett a tulajdonosi jogokat gyakorló Debreceni Vagyonkezelő Zrt. vezetői és a társaság dolgozói – számolt be közleményében a Cívis Ház Zrt.

Kováts Ákos vezérigazgató bevezetőjében elmondta, hogy a Cívis Ház Zrt. mindig olyan projektek elindításában vett részt, amelyek a város életében meghatározó szerepet töltöttek be. A belváros szlömös területeinek felszámolásában, a karácsonyi vásár egykori megújításában, a kiskörút, a Főnix Csarnok, a Forest Offices irodaház létrehozásában betöltött szerepén túl részt vesz a parkolási problémák enyhítésében, működteti a Városközpont marketingrendszerét, és napi tevékenysége kapcsán fontos résztvevője és szabályozója az iroda- és üzlethelyiség-bérleti piacnak.

A vezérigazgató kiemelte, hogy a Cívis Ház gazdasági teljesítménye stabil és eredményes. Ez amiatt is örvendetes, hogy ezáltal lehetősége nyílt a vállalatnak Debrecen építészeti örökségének gondozására, emblematikus épületek felújítására, a belváros utcaképének szépítésére.

Papp László polgármester köszöntőjében gratulált az elért eredményekhez, és elmondta, hogy továbbra is számít a cég és a város szoros együttműködésére, továbbá fontos feladatokat szán a Cívis Háznak. Emléklapot adott át a társaság vezetőjének, amelyben kifejezte elismerését és köszönetét azért, hogy a társaság immár 25 esztendeje a jó gazda gondosságával, eredményesen hasznosítja és gyarapítja a város ingatlanvagyonát.

Az esemény fénypontja a társaság eddigi munkáját összefoglaló kisfilm levetítése volt, amelyet meglepetésnek szánt az ötletadó, Erdei Edit gazdasági és értékesítési igazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában