Helyi közélet

2019.02.22. 20:53

Májusban két hétre lezárják a Keleti pályaudvart

Budapest - Májusban két hétre lezárják a Keleti pályaudvart karbantartás miatt - közölte a MÁV pénteken <a href="https://www.facebook.com/mavcsoport/photos/a.1892158890877804/2072265732867118/?type=3&amp;theater" target="_blank" rel="noopener">Facebook-oldalán</a>.

Budapest - Májusban két hétre lezárják a Keleti pályaudvart karbantartás miatt - közölte a MÁV pénteken Facebook-oldalán.

A tájékoztatás szerint a május 13-tól 26-ig tartó munkálatok idején valamennyi, a Keleti pályaudvart érintő elővárosi és távolsági vonat menetrendjében lesznek változások, a vonatokat a Keletiből más állomásokra irányítják át, más állomásokat érintő módosítások is várhatóak.

A két hét alatt olyan karbantartásokat végeznek, amelyeket a vonatforgalom fenntartása mellett nem lehet végrehajtani. "A beavatkozások által javulni fog a szolgáltatási színvonal, valamint a vonatok pontossága" - írták.

A forgalomszervezéssel kapcsolatban még tartanak az egyeztetések, a menetrendi változásokról tájékoztatják az utasokat - közölte a MÁV.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában