Helyi közélet

2019.02.28. 17:08

Csapatban folytatja Vavra Bence

Debrecen - Az új zenekar, a Talk2night szeretne már nyáron turnézni.

Debrecen - Az új zenekar, a Talk2night szeretne már nyáron turnézni.

A debreceni Vavra Bencének úgy tűnik, a disznó éve meghozta a várva várt sikert.

Az elmúlt hétvégén lett vége A Dal 2019 versenynek, ahonnan végül nem került ki győztesen, de a top 30-as mezőny legjobb négy előadója között szerepelt. A fiatal énekes Szótlanság című dala azóta a rádiók kedvence, ám egy újabb slágergyanús zenével is jelentkezett, viszont most csapatban.

A Talk2night nevű zenekar énekes pozícióját tölti be, a formáció a napokban lesz még csak két hónapos, de már meg is érkezett az első dal a videoklippel együtt. A csapat többi tagját a bulvárlapok hasábjairól ismerhetjük, mivel nagy port kavart a háttérzenészek kiválása a Wellhello zenekarból feszültség és anyagi problémák miatt. Az egykori öt (összeszokott) tag új zenekart alapított, Bencével karöltve.

Az első Max nem című video­klip felkerült a YouTube-csatornájukra, ahol a megtekintésszáma azt tükrözi, kedveli a közönség az új dalt.

A zenekar a Facebook-, Instagram-oldalán több képet is megosztott a jó hangulatú klip forgatásáról. A banda nem kis tervekkel vágott neki az évnek.

– Reméljük, minél hamarabb állhatunk majd színpadon. Először viszont elkezdünk együtt zenélni, szokjuk egymást, és ezzel érkeznek majd a dalok is, nyilván már rengeteg ötlet van a fejünkben – fogalmazott Bence a Petőfi TV Én vagyok itt című műsorban. A zenekar billentyűse elmondta, az első tervek közt minél hamarabb megjelenő lemez szerepel. Ötletelnek, dalokat írnak, és szeretnének májusban egy bemutatkozó koncerttel előrukkolni.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában