Helyi közélet

2017.09.28. 12:21

A megszokottnál kevesebb program volt Debrecenben

Debrecen - Az új turisztikai információs pontot népszerűsítették a turizmus világnapján.

Debrecen - Az új turisztikai információs pontot népszerűsítették a turizmus világnapján.

Immár harminchét éve szeptember 27-én ünneplik a Turizmus Világnapját azzal a céllal, hogy előmozdítsa a turizmus fejlődését. Ilyenkor programokkal igyekeznek felhívni a figyelmet a vendégszeretet fontosságára. Ez a cívisvárosban sem volt másképp, a turizmussal foglalkozó szervezetek minden évben számos látnivalót szerveztek, többek között ingyenes csoportos idegenvezetést, de gondoltak a gyermekes családokra is, akik egyebek mellett aznap szabadon látogathatták a Vidmámparkot.

Ez év februárjától egy új szervezet, a Visit­Debrecen divízió kezelésébe került a város turisztikai programjának szervezése, ezért az önkormányzathoz fordultunk kérdésünkkel, miszerint idén milyen programokon vehettek részt a világnap alkalmából az érdeklődők. A kapott tájékoztatásból kiderült, a világnap alkalmából rádiós nyereményjátékot szerveztek az augusztusban átadott – a Karakter Kávézóban helyet kapott – VisitDebrecen információs pont népszerűsítésére. Ennek értelmében aznap az FM 95 Rádió 1 a kávézóból jelentkezett be, és a műsorban elhangzó kérdésekre helyesen válaszolók között ajándéktárgyakat sorsoltak ki, valamint minden érdeklődőt kávéval vendégeltek meg – áll a közleményben.

HBN–MSz


[related-post post_id="3630330"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában