Helyi közélet

2017.03.04. 16:11

Segítettek a debreceniek a balkányi tragédia után

Debrecen, Balkány - Összefogtak azokért, akiknek leégett a házuk néhány hete.

Debrecen, Balkány - Összefogtak azokért, akiknek leégett a házuk néhány hete.

Teherautónyi bútort, háztartási eszközöket (például mosógépet), konyhai tartozékokat, tartós élelmiszereket, sok zsák ruhaneműt, játékokat, valamint több mint 100 ezer forint készpénzt kapott az a balkányi család akiknek leégett a háza február 16-án. A tragédia során füstmérgezés következtében Katonáék 3 éves gyermeke is életét vesztette.

A debreceni Közösen az Egységes Magyarországért egyesület két hete kezdett adománygyűjtésbe a család javára. A civil szervezet a későbbiekben is támogatni kívánja a balkányi családot.

HBN | Fotók: Magánarchívum


Adománygyűjtés indult a Balkányi tragikus kimenetelű tűzesetet elszenvedő család részére, egy debreceni egyesület kezdeményezésével (KEM – Közösen az Egységes Magyarországért).

A kétségbeesett apa a sűrű füstben tapogatózva kereste hároméves gyermekét.

Helyszíni információink szerint még tart a vizsgálat, mi okozhatta a tüzet Nádaspusztánál. A házban egy fiatal házaspár élt két gyermekével. Az idősebbik gyermek nem tartózkodott otthon, a hároméves kisfiú pedig a televíziót nézte, amikor bekövetkezett a katasztrófa fél nyolc-nyolc körül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában