Helyi közélet

2017.03.17. 08:42

Megkérdeztük: Ön elégedett-e a közutak állapotával?

Debrecen - Arról kérdeztük a járókelőket, hogy milyennek látják az útjaink állapotát.

Debrecen - Arról kérdeztük a járókelőket, hogy milyennek látják az útjaink állapotát.

– Jó ötletnek tartom, hogy lesznek felújítások, ráfér már a városra. Az egyirányúsításra is szükség van, mert reggelente hatalmas dugók vannak a Vámospércsi és a Sámsoni úton is, ráadásul bővíteni sem ártana – fejtette ki véleményét Dúró Bence.

Dúró Bence

– Nem vagyok megelégedve az utak minőségével, sok helyen veszélyes. Emellett a Józsa-Debrecen szakaszon csak kétsávos út van, de négysávos kellene, hogy ne legyen folyamatosan dugó – mondta Cseke Roland.

Cseke Roland

Áncsán Levente kijelentette, az utak bővítése lenne a legfőbb szempont, de szükséges a közelgő útfelújítás, átszervezés is, mivel a mostani állapotok miatt rendszeresen késnek el az emberek az iskolából, munkából.

Áncsán Levente

– A buszvégállomásnál borzalmas állapotok vannak, arra a részre nagyon ráfér a felújítás. De a mostani tervek, remélem, javítanak a közlekedésen – válaszolta Juhász András.

Juhász András

– A belvárosi utakkal nincs nagy gond, de a külvárosokban rengeteg a kátyú, rájuk férne egy alapos felújítás. A Nagyállomás környékén nagy káosz lesz a munkálatok miatt – vélekedett Kocsis Patrik.

Kocsis Patrik

Gyulai Norbert szerint a külvárosi részeken szükség lenne a felújításra, mivel hatalmas kátyúk vannak mindenhol. Az új terveknek azonban örül, főleg amiatt, hogy a kamionokat kiszorítják a városból.

Gyulai Norbert

HBN-BR | Fotó: Derencsényi István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában