Helyi közélet

2017.01.05. 17:42

Fotók: A szánkózás ideje van…

Debrecen - … meg más havas sportoké, habár nem sok esett, használjuk ki ritka vendégünk, az igazi tél adta lehetőségeket!

Debrecen - … meg más havas sportoké, habár nem sok esett, használjuk ki ritka vendégünk, az igazi tél adta lehetőségeket!

Fotó: Molnár Péter


Hajdú-Bihar - Szerda reggel eljött az idő azok számára, akik rajonganak a téli időjárásért, ugyanis intenzív havazás kezdődött a megyében. A fehérbe borult táj látványát pedig jobb, ha az is megszokja, aki nem szívleli a hideg évszakot, hiszen olvadásra vajmi kevés esély van, sőt, meteorológiai előrejelzések szerint péntektől még keményebb mínuszokra számíthatunk. Sapka, sál, kesztyű!


Debrecen - Szerdán megérkezett a sokak által várt havazás, hiszen a tél úgy az igazi, de a ’80-as években talán az átlagnál is igazibb volt. Mindegyik kép egy komplett történetet mesél el az ember és hó között zajló küzdelemről.

 


Világhírnévre tört az időjós, aki megmutatta, hogy olvaszthatjuk ki autónk szélvédőjét a nagy hidegben gyorsan, könnyen és olcsón.

 


Budapest - Szeles, hideg idő várható a hétvégén: néhol akár mínusz 24 Celsius-fokig is hűlhet a levegő, s több helyen a maximumok is mínusz 10 fok körül alakulnak - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában