Helyi közélet

2016.11.21. 11:23

Visszaeső tolvaj az a pénztárosnő, aki másfél milliót lopott a Csapó utcai bevásárlóközpontból

Debrecen - A debreceni rendőrök bíróság elé állítást javasolnak a pénztárosnő ellen, aki pénzt lopott egy üzlet páncélszekrényéből a Csapó utcai bevásárlóközpontban.

Debrecen - A debreceni rendőrök bíróság elé állítást javasolnak a pénztárosnő ellen, aki pénzt lopott egy üzlet páncélszekrényéből a Csapó utcai bevásárlóközpontban.

Az esetről egy biztonsági szolgálat értesítette a rendőrséget november 7-én 12 óra körül.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy a 27 éves nő előző nap több mint másfél millió forintot tulajdonított el az üzlet páncélszekrényéből, amikor az aznapi bevételt kellett volna betennie, ezért a biztonsági őrök a helyszínen visszatartották. A járőrök elfogták és előállították a nőt a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. O. Katalin elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A megalapozott gyanú szerint a nő korábbi munkahelyén, ahol szintén pénztárosként dolgozott, 2016. február 5. és 2016. július 16. között 18 alkalommal tulajdonította el jogtalanul a rábízott pénzt.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a helyi lakos ellen lopás bűntett és sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a járási ügyészségnek.


Debrecen - A debreceni rendőrök elfogták azt a pénztárosnőt, aki egy üzlet páncélszekrényéből pénzt tulajdonított el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában