Helyi közélet

2016.11.18. 18:28

Ünnepelt a „Kisfazekas”

Debrecen - Az eltelt hét évtizedben nagy hagyománnyal rendelkező iskolává vált a Fazekas Mihály Általános Iskola.

Debrecen - Az eltelt hét évtizedben nagy hagyománnyal rendelkező iskolává vált a Fazekas Mihály Általános Iskola.

Célunk, hogy a továbbiakban is eljuttassuk tanulóinkat céljaikhoz és sikereikhez – emelte ki Pethőne Horváth Mária, a debreceni Fazekas Mihály Általános Iskola igazgatója pénteken, az intézmény 70. évfordulóját ünneplő eseményen. Hozzátette, az iskola tanulási nehézségekkel küzdő és hátrányos helyzetű tanulói a továbbiakban is teljeskörű figyelemben részesülhetnek.

Pappné Gyulai Katalin a Klik Debreceni Tankerületének igazgatója szerint az intézmény tanárai sikeresen viszik előre azt a pedagógiát, amit elődeik eredményesen megalapoztak.

Komolay Szabolcs alpolgármester megköszönve az elmúlt 70 esztendőt emléklapot nyújtott át az iskola igazgatójának. – Egy intézmény, amely ennyi éve tudja hatékonyan szolgálni a városát azt mutatja, hogy értékes, jó munka zajlik benne – magyarázta.

Az ünnepségen ismertették az utóbbi 70 év mérföldköveit, majd az iskola énekkara és a dráma tehetségműhely tanulói zenés műsorral készültek a vendégeknek.

HBN–FL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában