Helyi közélet

2016.11.06. 09:14

Tetten ért betörők

Debrecen - A rendőrök elfogták azt a két férfit, akik betörtek egy házba Debrecenben.

Debrecen - A rendőrök elfogták azt a két férfit, akik betörtek egy házba Debrecenben.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2016. november 4-én 17 óra 24 perckor arról, hogy Debrecenben, a Kinizsi utcában egy lakatlan házba betörtek, és az elkövetők még a helyszínen vannak. A rendőrök azonnal a megadott címre siettek, ahol elfogták a 36 éves B. Józsefet és a 37 éves Z. Gyulát, akiket bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak.

A nyomozók a két helyi lakost gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanú szerint a két férfi a házból 2016. október 23-a és november 4-e között egy számítógépet, a hozzá tartozó monitort, kábeleket és más értéktárgyakat tulajdonítottak el. A rendőrök B. Józsefet bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására, míg társa az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ellenük lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában