Helyi közélet

2016.10.17. 11:51

Dunántúlra is csábíthat a magas fizetés?

Debrecen - Az utca embereit kérdeztük, elköltöznének-e az ország másik felébe a jobb megélhetés érdekében.

Debrecen - Az utca embereit kérdeztük, elköltöznének-e az ország másik felébe a jobb megélhetés érdekében.

Tanka Eszter nem csak a Dunántúlra költözne el, de akár külföldre is. – Svájcba szívesen mennék, de szóba jöhet Anglia is. Nem esne nehezemre új kapcsolatokat teremteni, barátkozós típus vagyok – mondta.

Ha jobb állást kapna, Varga Alexandra is elköltözne. – Győr vagy Sopron is szóba jöhet, Pestet nem szeretem a zajossága miatt – jelentette ki.

– Dunántúlra, de külföldre is szívesen mennék. Számomra fontos a jó megélhetés. Ha jól keresnék, kivinném a családomat is – fogalmazott Kelemen Sándor.

Sáfrányos Dominik tervei között is szerepel az otthonváltás. – A magas bérezésen kívül azért szeretnék elmenni, mert kint több a munkalehetőség.

Baranyi Brigitta szerint ha valaki meg akar élni, arra itthon is képes. – Nem költöznék el a Dunántúlra és külföldre sem. Lehet, hogy kint szebb minden, de én ide születtem.

Véleményét Bulyáky Evelin is osztotta. – Ha valaki nagyon tanul és odateszi magát, akkor itthon is meg fog tudni élni. Ha pedig valaki itt nem kap meg egy munkát, lehet, külföldön sem alkalmaznák.​

HBN | Fotók: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában