Helyi közélet

2016.05.14. 16:17

Nyolc év után új albummal jelentkezik a Desperado

Debrecen - Rajongói nyomásra készített új zenei cd-t a Desperado.

Debrecen - Rajongói nyomásra készített új zenei cd-t a Desperado.

Magyarország egyik legnépszerűbb popcsapata, többszörös platina- és aranylemezes együttes Best of válogatásán a 10 régi, már bevált sláger mellett három új dal is helyet kapott. Manapság kevesen mernek arra vállalkozni, hogy CD-t dobnak piacra, hiszen a digitális platformok idejét éljük, így zenéket is onnan töltünk le. A Desperado legutóbb 2008-ban jelentkezett CD-vel, igaz, az eltelt időszakban sem tétlenkedett. 2011-ben elkészített dalukat, az Inside I want you (Magyarul a dal címe: Egy őrült álom”) összes verzióját csaknem kétmillióan nézték meg a videomegosztó portálon.

Top tíz

Betti, Zsolti és Zoy most úgy döntött, elsősorban rajongói nyomásra, hogy újabb zenei kiadvánnyal jelentkezik. – Nem akarunk még visszavonulni, hiszen azt látjuk, a közönség még mindig szeret a dalainkra bulizni, mégis engedtünk a nyomásnak és a legnépszerűbb tíz dalunkat újraénekeltük egy Best of válogatáslemezhez. Bár elsősorban retrozenekarnak tartanak bennünket, fontosnak tartottuk, hogy új dalok is legyenek a CD-n – fogalmazott Zsolti. Az albumon három duett is helyet kapott: Betti Jucussal, Cozombolisszal és L.L. Juniorral énekel közös dalt. – Az új lemez stúdiómunkái már egy évvel ezelőtt megkezdődtek. Ősszel kezdtem hozzá az új dallamok és szövegek megírásához, decemberben pedig Mosquito is bekapcsolódott a munkálatokba, hogy áprilisra átadhassa a kész zenei anyagot – tette hozzá Zoy. A munkálatokhoz egyébként már az új generáció is csatlakozott: Betti 7 éves kislánya is segített a dalok feléneklésében és a végeredmény véleményezésében.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában