Helyi közélet

2016.01.28. 09:50

A gyógyszerei nélkül tűnt el egy férfi Hajdúnánásról

Hajdúnánás - A hajdúnánási rendőrök eltűnés miatt keresik az idős férfit.

Hajdúnánás - A hajdúnánási rendőrök eltűnés miatt keresik az idős férfit.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság körözési eljárást indított az idős férfi eltűnése miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint január 27-én 9 óra körüli időben Fodor Gábor a hajdúnánási Fürdő utcai szociális intézményből ismeretlen helyre távozott, és azóta életjelet nem adott magáról.

A férfi eltűnésekor barna színű cipőt, szürke színű nadrágot, világos árnyalatú, derékig érő kabátot és kötött sapkát viselt, valamint különös ismertetőjele, hogy bottal jár. Az idős férfi térben és időben tájékozott, azonban állandó gyógyszereket szed, amelyek nincsenek nála.

A 68 éves férfi felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Hajdúnánás, Dorogi utca 78. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában